Az Eispro Kft. telephelyén tűz ütött ki, a tűzoltóság nagy erőkkel megkezdte az oltást.

Tűz Törökbálinton, ég a fagyigyár !

Friss: A katasztrófavédelem és Elek Sándor polgármester legutóbbi tájékoztatása szerint, egy melléképületben keletkezett elektromos tűz, amit a tűzoltóság eloltott, káros anyag nem került a levegőbe. A tűzoltóság munkatársai a területről levonulnak.

Előzmény:
Jelenleg nincs veszélyes anyag a levegőben (ammónia sem). A Pest Megyei KMR a lakosság érdekében folyamatosan méréseket végez. Amint változik a helyzet, azonnal tájékoztatjuk a lakosságot.
A katasztrófavédelem parancsnokának tájékoztatása szerint, ammóniatartályok nem sérültek, lakossági intézkedésre nincs szükség!
A város vezetése a helyszínen tartózkodik. A lakosságot a TörökbálintMA applikáción keresztül push üzenetekkel folyamatosan értesítik.
App letöltése:
TörökbálintMA applikáció IOS
TörökbálintMA applikáció Android

Részletek:
Mintegy nyolcvan négyzetmétert érint a tűz.
Tűz keletkezett egy üzemépületben, Törökbálinton, a Tó utcában. A tetőszerkezet gyulladt ki mintegy nyolcvan négyzetméteren. Az épületet mindenki elhagyta. A tűzesethez nagy erőkkel vonultak ki a törökbálinti, az érdi és a fővárosi hivatásos tűzoltók. Az egységek oltják a lángokat. A helyszínre érkezett a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is- írja a katasztrófavédelem.